Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Linssen doet open sollicitatie voor vriend: 'Nederlandse clubs: wakker worden!'

Laatste update:

De Nederlanders Schalk en Bryan Linssen spelen inmiddels zo'n anderhalf jaar samen bij Urawa Red Diamonds, dat zich vrijdagavond dankzij eerstgenoemde plaatste voor de halve finale van het WK voor clubteams.

In het Prince Abdullah al-Faisal Stadium in Jeddah was de Japanse formatie met 0-1 te sterk voor het Mexicaanse Léon. Schalk werd in het laatste kwartier matchwinner door vijf minuten na zijn invalbeurt de enige treffer van de wedstrijd voor zijn rekening te nemen.

In de halve eindstrijd treffen Schalk en Linssen dinsdagavond Manchester City. Reden voor ESPN om via FaceTime contact op te nemen met het tweetal. Presentatrice Fresia Cousiño Arias is in Goedemorgen Eredivisie benieuwd naar Schalks contractsituatie en vraagt Linssen welk niveau zijn ploeggenoot aankan.

"Ik denk dat Schalk heel veel aankan", antwoordt de ex-Feyenoorder. "Het niveau in Japan is onbekend in Europa, maar zoals de manager van Tottenham Hotspur (Ange Postecoglou, red.) een keer heeft gezegd: 'De Japanse competitie is na de top vijf in Europa de sterkste competitie.'

"Het niveau ligt hier heel hoog", vervolgt Linssen. "Over het algemeen is het niveau vergelijkbaar met Nederland. Misschien zelfs nog wel hoger als je alle ploegen mee in beschouwing neemt, dus ik denk dat Schalk voor bijna alle Eredivisie-clubs een meerwaarde kan zijn."

Schalk bevestigt vervolgens zelf dat zijn contract bij Urawa Red Diamonds op 31 december afloopt. "Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar sta in principe voor alles open. Ik ben natuurlijk al wel negen jaar in het buitenland. Met het gezin terug naar Nederland zou ook iets moois zijn, maar we gaan het zien." Linssen kan het vervolgens niet laten om een open sollicitatie voor zijn goede vriend en ploeggenoot te doen: "Nederlandse clubs: wakker worden!", zegt hij met een knipoog.

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
6
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
9
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
96
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties