Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'

Laatste update:

"Ik zou niet extreem mijn best doen, maar ik snap wel dat ze hem erbij willen houden", stak Mossou maandagavond van wal. "Gewoon als type speler. Ik zou een betere rechtsbenige centrale verdediger zoeken en hij zal zelf ook wel begrijpen dat PSV dat gaat doen. Maar als je drie of vier spelers nodig hebt voor twee posities, dan is het niet heel raar om hem erbij te houden als hij wil blijven."

Volgens Mossou is de kritiek op Ramalho niet altijd terecht. "Het is geen Europese top, maar het is ook geen hele slechte speler. Dat wordt soms wel een beetje overdreven. Daarnaast heeft hij een rol binnen die groep, dus als hij wil blijven, dan kan hij prima blijven lijkt me."

Perez wijst vervolgens op een opvallend moment uit de kampioenswedstrijd tegen Sparta (4-2 winst). De Deen zag frustratie bij Ramalho toen hij na een klein uur werd vervangen door Hirving Lozano. "Zondag zag je voor het eerst dat hij echt geïrriteerd was toen hij gewisseld werd. Ramalho werd altijd afgeschilderd als de ideale prof die nooit klaagt en altijd genoegen neemt met zijn rol."

"Als hij dat kan en je weet wat je aan hem hebt, dan kan hij erbij blijven", gaat Perez verder. "Maar als hij wel vindt dat hij veel meer moet spelen, dan misschien niet. In dit geval denk ik dat je beter afscheid kunt nemen eerlijk gezegd."

Interview Ramalho


Ramalho zelf leek voorafgaand aan de huldiging op het Stadhuisplein te zinspelen op een vertrek bij PSV. "Het is fantastisch om mijn periode van drie jaar hier zo af te sluiten", zei de routinier in gesprek met De Telegraaf. "Het is mijn laatste jaar hier. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ben heel gelukkig dat het eindelijk is gelukt om dit te bereiken met PSV. Dit team hoort aan de top."

De mandekker liet daarbij in het midden hoe groot de kans is dat hij toch gaat bijtekenen. "Ik ben heel gelukkig dat het management met me door wil. Dat zie ik als een erkenning voor wat ik heb gepresteerd de afgelopen jaren. PSV is een van de opties, maar het belangrijkste is dat ik wil blijven bij een club of wil gaan naar een club die me ook echt wil", aldus Ramalho.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze treffer tegen City
0
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
2
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
2
Trainer van AZ voor volgend seizoen is definitief bekend
4
Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
3
Man City is dankzij geweldige start van Foden op weg naar vierde titel op rij
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties