Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool heeft koppositie alweer terug op dag van mijlpalen op Anfield

Laatste update:

Virgil van Dijk, die zijn 250ste duel in de Premier League speelde, had een basisplaats bij Liverpool, met Cody Gakpo en Ryan Gravenberch als bankzitters. De vorige week tegen Arsenal blunderende Alisson Becker was ziek en werd vervangen door Caoimhín Kelleher. De eveneens zieke Joe Gomez werd afgelost door Jarell Quansah. Darwin Núñez werd voorin geflankeerd door Diogo Jota (rechts) en Luis Díaz (links). Mohamed Salah ontbrak nog vanwege zijn deelname met Egypte aan de Afrika Cup.

Meer: Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’ | Wayne Rooney richt zich na Merseyside Derby tot ‘zeurderige’ Virgil van Dijk

Liverpool kon in de beginfase niet echt een vuist maken tegen Burnley, dat gegroepeerd verdedigde en redelijk eenvoudig stand hield op Anfield. Enigszins uit het niets stond de degradatiekandidaat, getraind door Vincent Kompany, op achterstand. Een corner vanaf rechts ging voorbij aan doelman James Trafford, waardoor Jota vrij simpel kon binnenkoppen: 1-0.

Burnley, dat de punten hard nodig heeft in de strijd tegen degradatie, rechtte de rug en poetste de achterstand nog voor rust weg. Dara O'Shea torende boven iedereen uit en verwerkte een hoekschop vanaf rechts op prachtige wijze tot doelpunt. Een gelijke stand dus halverwege voor Liverpool, dat wist dat titelconcurrent Manchester City met 2-0 had gewonnen van Everton.

Liverpool schoot niet direct uit de startblokken in de tweede helft, maar toch gaf het scorebord na 51 minuten 2-1 aan. Een voorzet van Harvey Elliott werd van dichtbij op een kundige manier binnengekopt door Díaz. Er volgde een check bij de VAR vanwege een vermeende overtreding van Alexis Mac Allister en eventueel buitenspel van Elliott. De goal van the Reds werd echter niet geschrapt.

De thuisclub kwam tussen de 63ste en 66ste minuut tot tweemaal goed weg. Datro Fofana schoot na slecht verdedigen van Liverpool naast en schoof de bal enkele minuten later alleen voor Kelleher net langs de verkeerde kant van de paal. Aan de andere kant waren goede kansen niet besteed aan Jota, Van Dijk en Quansah.

Liverpool gooide het duel ruim tien minuten voor tijd in het slot. Na een afgeslagen corner kwam de bal terecht bij Elliott, die Núñez op maat bediende. De spits zag zijn fraaie kopbal in de rechterhoek verdwijnen: 3-1. Klopp liet in de slotfase Gakpo nog even meedoen bij Liverpool, dat zich dus weer koploper in de Premier League mag noemen en nu dertig duels op rij ongeslagen is op Anfield.

Premier League
Liverpool
3 - 1
Burnley
Zie jij Liverpool kampioen worden?

Meer nieuws

Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
3
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
6
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
17
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
2
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties