Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor Sem Steijn: 'Misschien heeft hij z'n vader ook wel een handje geholpen'

Laatste update:

Steijn was tegen Ajax verantwoordelijk voor de vroege 2-0. "Sem Steijn heeft zijn vader natuurlijk flink laten zweten met FC Twente tegen Ajax en dat niet alleen", schrijft Meijer. "Waar hij normaal met trots in de ogen zit, zal hij nu ook pijn aan de ogen hebben gekregen. Of misschien heeft hij zijn vader ook wel een handje geholpen. Hij liet zien wat er allemaal mankeert aan Ajax. Hij was continu aanspeelbaar en zag én vond met zijn passing de goede oplossingen in de ruimtes die werden gelaten. En dan ook nog scoren."

PSV, dat met 4-0 won van NEC, levert met André Ramalho, Joey Veerman en Noa Lang drie spelers af aan het Elftal van de Week. "Als het over de zwakke plekken van PSV gaat, komt altijd die verdediging ter sprake en vaak wordt dan ook naar Ramalho gewezen. Maar tegen NEC was hij erg goed", aldus Meijer, die ook lovend is over Veerman. "Hij is zo'n beetje elke wedstrijd de baas bij PSV. Doet hij ook weleens iets fout aan de bal? Zijn basisniveau is zo ongelooflijk hoog, dat hij zo'n wedstrijdje tegen - met alle respect - NEC, lachend uitblinkt. Hij ziet dingen die weinigen zien en kan het ook nog uitvoeren."

Meijer, enkelvoudig international van Oranje, noemt de ontwikkeling die Quilindschy Hartman doormaakt bij Feyenoord daarnaast 'geweldig'. "Die jongen gaan we de komende jaren natuurlijk ook in Oranje zien. Hij heeft snelheid, een uitstekende voorzet, ziet waar hij zelf moet komen en waar hij de ballen moet neerleggen. Hij koppelt zijn enorme drive ook aan inzicht. Dat leverde tegen Heerenveen weer twee assists op en dat aantal zal nog flink gaan oplopen dit seizoen." De Rotterdammers hadden zaterdag in de eigen Kuip geen kind aan sc Heerenveen (6-1).

De rapporteur schrijft daarnaast dat Igor Paixão niet teleurstelt. Meijer noemt hem enorm dreigend en onvoorspelbaar en een speler die niet alleen een dribbel heeft, maar ook een goede voorzet. Tot slot is er nog lof voor Luka Ivanusec. "Wat een heerlijke, échte voetballer is dat zeg. Hij lijkt ontzettend goed te weten wat er om hem heen gebeurt, maar kan daarbij ook nog eens steeds de goede keuze maken tussen voor zichzelf gaan, of voor een andere oplossing kiezen. En die is vaak functioneel en creatief." Paixão was tegen Heerenveen goed voor twee assists, terwijl Ivanusec een treffer voor zijn rekening nam.

Het volledige Elftal van de Week van De Telegraaf: De Lange (Go Ahead Eagles); Adewoye (RKC Waalwijk); Ramalho (PSV), Hartman (Feyenoord); Veerman (PSV), Halilovic (Fortuna Sittard), Steijn (FC Twente) ; Paixão (Feyenoord), Rots (FC Twente), Lang (PSV), Ivanusec (Feyenoord).

Eredivisie
PSV
4 - 0
NEC

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
15
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
62
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties