Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Louis van Gaal beschuldigt FIFA van complot op WK: 'Vooropgezet plan'

Laatste update:

Van Gaal, die tijdens het WK in Qatar als bondscoach de scepter zwaaide namens Oranje, draait er niet om heen in gesprek met de publieke omroep. "Als je ziet hoe Argentinië aan de doelpunten komt, en hoe wij eraan komen. Als je ziet hoe sommige Argentijnse spelers over de schreef gingen zonder bestraft te worden, denk ik dat het allemaal vooropgezet spel was." Van Gaal wordt vervolgens gevraagd wat hij precies wil zeggen. "Ik bedoel daar alles mee wat ik zeg." De verslaggever stelt een nieuwe wedervraag. "Dat Messi wereldkampioen moest worden?" Van Gaal knikt. "Dat denk ik, ja. Maar ik heb nu genoeg gezegd."

Het gesprek wordt nogal onvriendelijk. "Waarom gaan jullie altijd door als ik duidelijke aangeef dat het voor mij dat is?" vraagt Van Gaal. "Het is nog al iets om te zeggen denk ik", aldus de verslaggever. "Ja, maar ik ben nog niet voor de camera geweest en jij stelt de vraag", zegt Van Gaal gepikeerd. "Ik geef antwoord en ik lieg er nooit om." Op vragen over Ronald Koeman wil Van Gaal niet reageren. "Volgens mij ben ik daar hier niet voor. Je bent een valse man, je bent gewoon een valse man. Je bent een valse man, tot ziens." Na het ongemakkelijke einde snelt Van Gaal vervolgens weg naar huis.

Oranje werd in Lusail in de kwartfinale uitgeschakeld door Argentinië. Na een zinderend spektakelstuk met twee late doelpunten van invaller Wout Weghorst (2-2) trok het elftal van Van Gaal tijdens de strafschoppenserie aan het kortste eind. Argentinië won in de halve finale gemakkelijk van Kroatië (3-0), waarna Frankrijk in de finale na penalty's werd verslagen (3-3, 4-2 n.s.). Het leverde de Argentijnen de eerste WK-zege op sinds 1986, toen Diego Maradona het goede voorbeeld gaf aan Messi.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties