Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Louis van Gaal blijft door twijfels van Nagelsmann reële optie voor Duitse bond

Laatste update:

De Duitse trainer ziet namelijk ook in dat hij niet vaak meer de kans gaat krijgen om trainer te worden van het nationale elftal van zijn land. De DFB zou Nagelsmann een contract willen bieden tot en met het WK van 2026. De gesprekken hierover lopen al, maar er is geen garantie dat deze tot een positieve uitkomst zullen leiden. Nagelsmann verdiende bij Bayern München namelijk een flink salaris en het is de vraag in hoeverre hij bereid is dit in te leveren.

Daarnaast twijfelt de pas 36-jarige coach over of hij zo vroeg in zijn carrière al een nationaal team onder zijn hoede wil hebben. Ook geniet Nagelsmann over het algemeen van het dagelijks trainen van zijn spelers. Het is daarom lastig voor te stellen dat hij ervoor kiest om bondscoach te worden, aangezien die trainers slechts sporadisch op het trainingsveld staan.

Naast Nagelsmann zijn Oliver Glasner, Stefan Kuntz en dus Van Gaal nog in beeld bij de DFB, aldus BILD. Voor laatstgenoemde zou het de eerste klus zijn sinds diens vertrek bij het Nederlands elftal na het WK in Qatar. Eerder sprak zowel Philipp Lahm als Bastian Schweinsteiger uit dat zij Van Gaal graag bondscoach van Duitsland zien worden. Beide spelers werkten succesvol met de Amsterdammer samen bij Bayern.

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
7
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
51
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
49
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
42
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties