Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Louis van Gaal naar voren geschoven om 'treinramp' bij Ajax te voorkomen

Laatste update:

De bestuursraad en de RvC staan lijnrecht tegenover elkaar inzake het dossier-Alex Kroes. De algemeen directeur werd geschorst vanwege vermoedelijk handelen met voorkennis vlak voor zijn aanstelling.

Al snel na het schorsen sprak de bestuursraad van Ajax zich uit tegen de straf van Kroes en gaf het aan dat de directeur terug moet keren, desnoods in een andere rol. RvC-voorzitter Michael van Praag ziet dat allerminst zitten.

Van Gaal zou dus geschikt zijn om te bemiddelen tussen Van Praag en Kroes. Dat kan volgens het dagblad beter gisteren dan vandaag gebeuren.

"Hoewel de bestuursraad en Kroes aansturen op een gezamenlijke ontmoeting met de RvC, heeft de RvC dat tot dusverre afgehouden", schrijft Het Parool woensdag. "Van Gaal heeft een goed profiel om de partijen aan tafel te krijgen. Hij is een persoonlijke vriend van Van Praag, en in Portugal woont Van Gaal op enkele kilometers van RvC-lid (Leo, red.) Van Wijk. Ook werkte hij 'in stilte' al samen met Kroes."

"Hoe langer de patstelling duurt, hoe meer de situatie gaat lijken op een treinramp in slow motion. De bestuursraad is immers grootaandeelhouder van de proftak waarop de RvC toezicht houdt. Zodoende kan de bestuursraad de complete RvC naar huis sturen."

"Mocht de aankomende ledenvergadering geen oplossing bieden, dan is de volgende halte richting de treinramp de aandeelhoudersvergadering van 21 mei. De RvC is van plan dan het ontslag van Kroes te effectueren, terwijl de bestuursraad daar het voortouw kan nemen tot het opblazen van de RvC", besluit Het Parool

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
6
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
13
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
35
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties