Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

L'Équipe: PSV brengt gigantisch openingsbod uit op Kamaldeen Sulemana

Laatste update:

De nummer vijf van de Ligue 1 wil niet zomaar meewerken aan een vertrek van Sulemana, daar de club momenteel kampt met een aantal blessures in de frontlinie. Zo zijn sleutelspeler Martin Terrier en miljoenenaankoop Arnaud Kalimuendo momenteel niet beschikbaar voor trainer Bruno Génésio. Technisch directeur Florian Maurice heeft de vertegenwoordigers van Sulemana geïnformeerd met de wens om hem voor Rennes te behouden, maar het is nog onbekend of Sulemana zelf openstaat voor een langer verblijf in Frankrijk. Op de achtergrond werkt Maurice inmiddels aan de komst van Olympique Lyon-aanvaller Karl Toko Ekambi.

Sulemana kan dit seizoen onder Génésio nauwelijks rekenen op een basisplaats. De rechtsbenige linksbuiten staat sinds juli 2021 onder contract bij Rennes, toen de Fransen hem voor maar liefst zeventien miljoen euro overnamen van FC Nordsjaelland. Ajax was destijds ook geïnteresseerd in zijn diensten, maar greep uiteindelijk naast de boezemvriend van Mohammed Kudus. Sulemana kwam tijdens het afgelopen WK in Qatar tweemaal in actie voor Ghana, de totale teller staat inmiddels op vijftien interlands.

Voor Rennes staat Sulemana na 46 officiële optredens op zes doelpunten en vier assists. In Frankrijk staat de buitenspeler bekend als een van de grootste talenten in de Ligue 1, al komt dat er nog niet altijd uit. Ook journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bevestigt inmiddels dat PSV in de markt is voor Sulemana. Volgens de clubwatcher van de Eindhovenaren wordt de aanvaller al geruime tijd gevolgd. Sulemana kan in het Philips Stadion de tweede winterse aanwinst worden na Fábio Silva, die woensdag aan het begin van de middag werd gepresenteerd.

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
24
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
2
Hélène Hendriks laat zich voor het eerst in de media uit over 65-jarige geliefde
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: FC Utrecht organiseert afscheidswedstrijd voor Mark van der Maarel
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties