Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luis Suárez en Lionel Messi maken er samen vier bij vijfklapper Inter Miami

Laatste update:

Suárez was tot dusver alleen trefzeker in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Al-Hilal eind januari. In competitieverband wist hij het net nog niet te vinden. Daar kwam zaterdag tijdens de derde speeldag in de MLS verandering in.

Al na vier minuten stond de voormalig Ajacied aan het einde van een fraaie aanval. De spits werd bediend door Julian Gressel en schoot fraai raak in de korte hoek. Amper tien minuten later was het opnieuw raak.

Wederom kwam het voorbereidende werk van Gressel, die Suárez bediende met een subtiel wippertje en de spits zijn tweede van de avond zag maken. De 138-voudig international schoot diagonaal raak.

Inter Miami zorgde voor een vermakelijk tweede thuisduel van het seizoen en had na amper een half uur spelen de 3-0 al op het bord staan. Ditmaal kwam het voorbereidende werk van Suárez zelf en mocht Robert Taylor afronden.

Na rust was het de beurt aan Messi. Nadat de Argentijn eerst nog een vrije trap op de buitenkant van de paal schoot, was het na een klein uur spelen wel raak. De linkspoot kon van dichtbij afronden nadat een inzet van Jordi Alba van de lijn werd gehaald.

Vijf minuten na de 4-0 zorgde Messi tevens voor de 5-0. De sterspeler werd bij de tweede paal bediend door Suárez en kopte diagonaal raak. Inter Miami gaat door de ruime zege aan kop in de Eastern Conference met zeven punten uit drie duels.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
51
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties