Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lukaku bevestigt aanstaande transfer: 'Morgen vlieg ik erheen om te tekenen'

Laatste update:

Een delegatie van Roma, bestaande uit mede-eigenaar Ryan Friedkin en technisch directeur Tiago Pinto, bevindt zich momenteel in Londen om te onderhandelen over Lukaku. Vrijdagavond kwamen Chelsea en Roma nog niet tot een overeenkomst. The Blues zouden volgens La Gazzetta dello Sport dezelfde huursom vragen aan Roma als vorig jaar aan Internazionale. De Milanezen betaalden toen acht miljoen euro plus bonussen. Dat is Roma momenteel te gortig, maar zaterdagavond onderhandelen de partijen verder. Roma is bereid om een flink deel van het salaris van de Rode Duivel te betalen. Lukaku verdient elf miljoen euro, Roma wil zeven miljoen ophoesten. Lukaku zou bovendien bereid zijn een deel van zijn salaris in te leveren.

De dertigjarige spits heeft meerdere aanbiedingen uit Saudi-Arabië afgeslagen en wil actief blijven in Europa. Naar verwachting komen Chelsea en Roma spoedig tot een akkoord, daar zij de intentie hebben om de deal rond te krijgen. Mourinho hield vrijdagavond bovendien een video-gesprek met Lukaku. Van een definitieve transfer of optie tot koop is hoe dan ook geen sprake, daar Roma niet in staat is om het gevraagde bedrag van veertig miljoen euro op tafel te leggen. I Giallorossi voelen bovendien de hete adem van de UEFA in de nek aangaande de Financial Fair Play-regels. Eerder deze zomer voorkwam Roma een serieuze straf van de UEFA door net op tijd voor een kleine dertig miljoen euro aan spelers te verkopen.

Mourinho zag zijn eerste keus in de spits, Tammy Abraham, op de laatste speeldag van de Serie A vorig seizoen een zware knieblessure oplopen. De Engelsman staat nog maanden aan de kant, waardoor Andrea Belotti de aangewezen man in de spits was tijdens de seizoensouverture tegen Salernitana (2-2). De Italiaan kwam vorig seizoen tot nul doelpunten in de Serie A, maar maakte er afgelopen weekend plots twee. Alleen Belotti is echter niet genoeg voor Roma, dat daardoor ook Sardar Azmoun voor een seizoen huurt van Bayer Leverkusen. Mourinho kondigde al aan dat het daar niet bij blijft. "De club heeft me gezegd dat we een extra spits zullen halen na Sardar Azmoun. Dat maakt me gelukkig."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
5
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties