Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luuk de Jong staat volgens Kenneth Perez glashard te liegen voor de camera

Laatste update:

PSV walste zaterdagavond over Vitesse heen. De Jong maakte twee goals en bereidde bovendien de 4-0 van Bakayoko voor. De Jong kreeg een lange bal van achteruit en tikte die in één keer terug naar Bakayoko, die vanbinnen het strafschopgebied binnenschoot.

Hans Kraay junior vroeg De Jong zaterdag al naar de assist. "Bewust", reageerde De Jong gedecideerd. "Ik wist dat Baka daar liep ook. Ik wist dat hij in kwam lopen, dus ik denk: ik leg hem voor hem neer."

Ook Hans Kraay junior twijfelde al openlijk aan het antwoord van De Jong. "Bewust!?", vroeg Kraay junior met verbazing in zijn stem. De Jong: "Ja, vind je van niet dan?"

Perez moet in de studio hard lachen om het fragment uit het interview. "Ik heb nu ook beelden gezien vanachter het doel. Ik denk toch dat Luuk de Jong jokt."

"Dit kan niet bewust zijn", is de overtuiging van Perez. "Zo geef je geen pass. Je ziet op het beeld ook dat hij de bal dood wil leggen op zijn voet." Het onderbeen van De Jong hangt stil bij het balcontact. "Bij een pass beweeg je je onderbeen."

"Er is wat mij betreft geen twijfel over mogelijk. Ik geloof het niet." Perez krijgt bijval van Karim El Ahmadi. "Nee, ik geloof het ook niet. Als het bewust is, dan is het wel héél mooi gedaan. Hij kijkt helemaal niet naar de situatie waar Bakayoko is", aldus El Ahmadi.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
6
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties