Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Madagascar blijft stunten en staat in kwartfinales van Afrika Cup

Laatste update:

Ibrahim Amada opende na negen minuten de score in Alexandrië; hij schoot de bal van net buiten het zestienmetergebied heerlijk in de bovenhoek. Ruim tien minuten later kwam Congo op gelijke hoogte via een treffer van Cédric Bakambu. De aanvaller kopte raak na voorbereidend werk van Ngonda Muzinga.

Een kwartier voor tijd bezorgde Faneva Andriatsima Madagaskar opnieuw de voorsprong door een voorzet binnen te koppen. Het team van Dupuis leek zodoende binnen de reguliere speeltijd op weg naar de winst, maar vlak voor tijd kopte Chancel Mbemba de Congolezen toch nog langszij.

In de verlenging vielen geen doelpunten en zodoende moesten strafschoppen de doorslag geven. De spelers van Madagaskar schoten vier keer raak, terwijl Marcel Tisserand de eerste en Yannick Bolasie de vierde penalty voor DR Congo hoog over schoten. Madagaskar, dat voor het eerst meedoet aan het Afrikaanse kampioenschap, treft in de kwartfinale de winnaar van het duel tussen Ghana en Tunesië.

CAF Africa Cup of Nations
Madagascar
2 - 2
Congo DR
Denk jij dat Madagaskar de Afrika Cup gaat winnen?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties