Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Makaay en Perez zien tóch uitblinker bij Ajax: 'Hij gaat voorop in de strijd'

Laatste update:

"Ik zag nog wel een uitzondering bij Ajax", stelt Makaay in de studio van ESPN. "Brian Brobbey vond ik wel echt prima spelen vandaag. Hij kreeg aan het begin van de wedstrijd al een klein kansje en hij maakte natuurlijk een geweldige goal. Ook in de tweede helft maakte hij bijna op identieke wijze een doelpunt. Er is weleens kritiek op hem geweest, maar vandaag vond ik hem echt de beste."

Meer: Duel tussen RKC en Ajax definitief gestaakt na zware hoofdblessure Vaessen | ‘Bommetje’ bij Ajax: twee spelers klagen over speeltijd en positie onder Steijn

Perez sluit zich volledig aan bij de woorden van zijn collega. "Dat viel mij ook op. "Hij gaat echt voorop in de strijd. Dat ben ik helemaal met je eens, want hij was de enige strijder vandaag. Het is ook wel goed dat Steven Bergwijn zelfkritisch is, maar het is ook wel handig om dat op het veld te zijn. Daar moet je hard spelen. Bergwijn was echt een dissonant vandaag. Dat hij aanvoerder is, is natuurlijk gek. Maar dat geeft wel aan waar Ajax nu staat."

"Verder lijkt het er ook wel op dat Sosa de linksback gaat worden", vervolgt Perez. "Helemaal als je kijkt naar wat we daar tot nu toe gezien hebben. Wat hij liet zien leek nog ergens op. Hij staat wel in de basis bij Kroatië, maar aan Sutalo ga ik dan wel weer twijfelen..."

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
34
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
36
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
38
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
22
Zlatan twijfelt in gesprek met Piers Morgan openlijk over kwaliteiten Ten Hag
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties