Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'

Laatste update:

Feyenoord speelt zondagmiddag in De Kuip zijn laatste wedstrijd met Slot voor de groep. De succestrainer vertrekt na dit seizoen naar Liverpool om de alom geliefde Jürgen Klopp te doen vergeten.

De 45-jarige oefenmeester won bij Feyenoord dit seizoen de beker, nadat hij vorig seizoen al beslag legde op de landstitel. Bovendien leidde Slot zijn elftal naar een finale in de Conference League. Op de eigen kanalen spreekt Feyenoord zijn dank uit de naar de coach.

"Elk begin heeft een slot en elk slot een begin", doelt het filmpje op het aanstaande afscheid. "De gemaakte herinneringen, die blijven. Voor altijd."

"Van Drita tot Tirana", verwijst de video naar de succesvolle Conference League-campagne van de Rotterdammers. "En van Rome tot Madrid."

"Nu laten we je gaan, Arne. Trots bouwen we verder met dir fundament. Bedankt voor alles. Voor de schaal, de beker, het voetbal, de herinneringen. Walk on, coach. En onthoud één ding", besluit het filmpje met het traditionele You'll Never Walk Alone.

Meer nieuws

Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
3
Treffers van Messi, Súarez en Alba allen uitgegumd in doelpuntrijke remise
0
NOS: Ronald Koeman hakt zondag belangrijke knoop door richting het EK
25
Maatsen hoort ondanks 'megafout' groot compliment na verloren CL-finale
10
Politie arresteert 53 mensen rond Champions League-finale Real en Dortmund
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties