Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn

Laatste update:

Aan de kant van Milan kreeg Tijjani Reijnders een basisplaats. Hij vormde het middenveld met Bennacer en Yunus Musah. Trainer Stefano Pioli had verder basisplaatsen in huis voor onder meer Noah Okafor, Luka Jovic, Filippo Terracciano en Marco Sportiello. Bij Torino herstelt Perr Schuurs nog altijd van een zware knieblessure.

Er gebeurde bijzonder weinig in de openingsfase. Het gevaarlijkste moment van Milan kwam vrij plotseling, na een uitstekende loopactie van Reijnders. De Oranje-international besloot op het laatste moment niet voor eigen succes te gaan, maar breed te leggen op Okafor. De Zwitser krulde de bal een halve meter over de kruising.

Aan de andere kant was het vrij plotseling raak voor Torino. Voormalig PSV'er Rodríguez schilderde de bal op het hoofd van Duván Zapata, die de bal met de nodige kracht in de verre hoek kopte. De snoekduik van Sportiello zal mooie plaatjes hebben opgeleverd, maar een redding zat er niet in: 1-0.

Het was alweer de achtste kopgoal van Zapata in de Serie A dit seizoen. In de vijf grootste competities van Europa wist alleen Harry Kane (Bayern München) dat aantal treffers met het hoofd te maken. De Colombiaan kon vlak voor rust opnieuw juichen, ditmaal voor ploeggenoot Ivan Ilic. De middenvelder, die in het seizoen voor 2019/20 voor NAC Breda speelde, kopte op aangeven van Raoul Bellanova in alle vrijheid raak: 2-0.

De mooiste goal van de avond kwam ongetwijfeld van de voet van Rodríguez. De Zwitser had nog geen minuut na rust wat ruimte voor zich en schoot de bal met verwoestende kracht en via de binnenkant van de paal tegen de touwen: 3-0.

Milan kwam tien minuten na rust terug in de wedstrijd. I Rossoneri kregen een strafschop, die er duidelijk een was nadat Christian Pulisic een arm om zijn nek kreeg van Adam Masina. Bennacer pakte zijn verantwoordelijkheid en verschalkte Vanja Milinkovic-Savic: 3-1. Echt dichtbij kwam Milan niet meer. Torino stond defensief uitstekend en wist de voorsprong redelijk eenvoudig vast te houden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
38
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
227
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties