Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'

Laatste update:

Henderson kwam op 17 maart voor het laatst in actie in de ontmoeting met Sparta Rotterdam. Toen liep de middenvelder een spierblessure op en sindsdien werkt hij aan zijn herstel.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior leek het erop dat Henderson woensdag al minuten had kunnen maken, maar uit het wedstrijdformulier blijkt dat de Engelsman niet eens bij de selectie zit. Dat heeft een logische verklaring volgens Van 't Schip.

"Daar hebben we overleg over gehad en hij heeft nu twee trainingen achter de rug. De voorbereidingstijd was toch iets te kort, dus nu heeft hij de tijd om zich voor te bereiden op Volendam. Dat komt beter uit."

"Anders had hij vandaag hooguit een invalbeurt kunnen krijgen, dus dat was niet ideaal voor ons en voor hem. Volendam gaat hij halen", aldus Van 't Schip.

Verslaggever Hans Kraay junior vertelt dat hij onderweg van de parkeerplaats naar de Johan Cruijff ArenA Steven Berghuis tegen het lijf liep. De aanvaller van Ajax, die voor het laatst op 11 februari voor het laatst in actie kwam vanwege een knie- en rugblessure, gaf aan ook tegen Volendam zijn rentree te kunnen maken.

"Hij heeft met name last van zijn rug gehad, vertelde hij. Hij zei: 'Ga er maar vanuit dat ik er tegen Volendam weer bij ben.' Klopt dat?" Van 't Schip: "Dat weet ik eigenlijk niet. Hij is in ieder geval weer begonnen met trainen, dus dat is positief. Hij heeft nu ook een langere aanloop. Hij is op zich fit, het is alleen wedstrijdritme."

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
111

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties