Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marciano Vink kijkt hoofdschuddend naar Ajax: 'Heeft dat veel zin? Nee!

Laatste update:

"Bizar. Als de onderlinge afspraken niet goed zijn, dan gebeuren zulke dingen", concludeert Vink bij ESPN. "In de eerste minuut was er al de eerste kans (van Manfred Ugalde, red.), met een simpele steekbal door het centrum. En het is dat Jay Gorter daar redde, anders sta je al binnen een minuut met 1-0 achter. En in de derde minuut hetzelfde, en in de achtste minuut hetzelfde. Weet je, het was gewoon een gatenkaas." El Ahmadi neemt vervolgens de vroege 1-0 van Twente, gemaakt door Daan Rots, onder de loep.

Meer: Keiharde conclusie: ‘Brobbey is een hele middelmatige speler geworden’ | ‘Hoe ik Berghuis voor de camera zag praten, dat is killing, klaar’

"Dat is gewoon een uitglijder van Sutalo, die de hele wedstrijd al wil doordekken. Waar ik denk: Blijf ook af en toe een beetje staan. Ze weten dat Vlap als linksbuiten naar binnen trekt, dan moet je dat anders oplossen. En nu is Sutalo elke keer uit positie, waardoor Hato elke keer een op een komt met Ugalde, die daar heel goed op reageert. Die duikt elke keer het gat in. Dat gebeurde volgens mij de hele eerste helft." Vink verbaast zich over dat niemand Vlap oppakt. "Je zou denken Devyne Rensch, maar niemand."

"Maar goed, dat is ook wat ik aan het begin aangaf. Als de tegenstander iets anders doet, dan moet je daar op anticiperen. En dan moet je terugvallen op je basisprincipes. Nou is het zo dat Twente niet heel hoog druk zet. Ze zakken een klein beetje in en wachten op de fout bij Ajax. Heeft het dan heel veel zin om je backs heel hoog te zetten? Nee! Blijf dan even achter de bal als je ziet dat je het moeilijk hebt. Maar dat gebeurt niet. En dat zijn de dingen waarvan ik denk: Ja. Vlap staat constant vrij."

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
8
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
12
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
58
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties