Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptalent Barcelona beloond na doorbraakseizoen: nieuw contract met megaclausule

Laatste update:

Zoals de Spaanse voetbalreglementen verplichten is er ook een afkoopclausule opgenomen in het vernieuwde contract van de centrumverdediger. Die ontsnappingsclausule bedraagt 500 miljoen euro.

Ogenschijnlijk uit het niets werkte Cubarsí zich geruisloos in de basis bij Barcelona. Dit kalenderjaar, halverwege januari, maakte de mandekker pas zijn debuut en dat optreden werd opgevolgd met nog eens negentien duels in de hoofdmacht.

Vooral in de Champions League maakte de jongeling grote indruk. In het tweeluik met Napoli neutraliseerde hij topspits Victor Osimhen volledig en hielp zijn team daarmee door te stoten naar de volgende ronde van het miljardenbal.

Ook in het tweeluik tegen Paris Saint-Germain, in de kwartfinales van het Europese toernooi, mocht Cubarsí twee keer negentig minuten meedoen. In die duels had de stopper het wat lastiger, al werd hij in de return ook in de steek gelaten door collega-verdediger Ronald Araújo.

Bovendien schreef Cubarsí op het internationale podium historie. Hij werd in West Ham's London Stadium, waar de Spaanse nationale ploeg een vriendschappelijke interland met 0-1 verloor van Colombia, de jongste Spaanse verdediger ooit die zijn debuut maakte.

Barça slaat met het verlengen van zijn juweel een belangrijke slag. Eerder in het seizoen werd met de contractverlenging van Lamine Yamal ook al goede zaken gedaan. De zestienjarige aanvaller ligt tot medio 2026 vast in Catalonië. Zijn contract bedraagt de maximale afkoopclausule van één miljard euro.

Meer nieuws

Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
7
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
6
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
8
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
16
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
20
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties