Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marco van Ginkel geeft logische reden om te vertrekken bij Vitesse

Laatste update:

Vitesse kreeg van de licentiecommissie van de KNVB liefst achttien punten aftrek in de Eredivisie en is daarmee in één klap gedegradeerd. Daarmee lijkt Van Ginkel te gaan vertrekken bij de club.

Van Ginkel kreeg gedurende zijn carrière te maken met diverse zware knieblessures en speelt om die reden niet op kunstgras. Ongeveer de helft van de clubs in de Keuken Kampioen Divisie speelt op een artificiële ondergrond. "Dat is een grote complicatie", zegt Van Ginkel woensdag op een persconferentie van Vitesse.

"Het is niet erg waarschijnlijk dat ik in de Keuken Kampioen Divisie ga spelen", aldus Van Ginkel. Zo lijkt een eind te komen aan de tweede periode van de middenvelder bij zijn jeugdliefde Vitesse. "Mijn contract loopt af. Ik heb nog geen gesprekken daarover gevoerd." Van Ginkel wil in principe wel door als profvoetballer, zo bevestigt hij.

Vitesse in gesprek met John van den Brom


Vitesse is in gesprek met John van den Brom, die bereid is om terug te keren als hoofdcoach van de Arnhemse club. "We zijn in gesprek met elkaar", bevestigt directeur Edwin Reijntjes.

Daarmee is een akkoord nog niet bereikt. Van den Brom wil direct strijden om promotie naar de Eredivisie, maar Vitesse zit in grote financiële problemen en vreest zich te moeten richten op plaats vijf tot en met acht.

"Het zou fantastisch zijn dat iemand als Van den Brom in zou stappen. Maar alles in perspectief, het kan zo maar zijn dat er over een paar weken geen club meer is", aldus Reijntjes. "Direct promoveren zou sowieso een mirakel zijn."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
4
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
22
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
24
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties