Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kaj Sierhuis ziet nachtmerrie uitkomen: opnieuw een zware knieblessure

Laatste update:

In de slotfase van het duel met Go Ahead ging Sierhuis met veel pijn naar de grond. Uiteindelijk moest hij het veld per brancard verlaten. Nu blijkt dat de nachtmerrie van de spits werkelijkheid is geworden.

"Sierhuis heeft in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles een zware knieblessure opgelopen", meldt Fotuna op X. "Hiervoor zal onze nummer 9 spoedig geopereerd worden. Kaj, veel succes met je herstel en tot snel!" Om wat voor knieblessure het gaat, meldt de club niet.

Voor Sierhuis, die vorig jaar zomer door Fortuna werd overgenomen van Stade Reims, is het een harde klap. In februari 2022 scheurde hij zijn kruisband, toen hij op huurbasis voor Heracles Almelo speelde.

Een klein jaar later, aan het begin van 2023, kwam hij pas weer tot speelminuten namens Reims. Aan het eind van dat seizoen werd hij overgenomen door Fortuna.

Bij die club, waar hij nog tot medio 2026 vastligt, was hij bezig aan een uitstekend seizoen. Met twaalf Eredivisie-treffers dit seizoen is hij clubtopscorer van de Limburgers.

Deze keer is Sierhuis overigens geblesseerd geraakt aan zijn linkerknie; in zijn tijd bij Heracles scheurde hij juist de kruisband van zijn rechterknie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
7
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
12
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
18
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
19
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
6
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties