Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Maurice Steijn is onverschrokken en een goede communicator, maar...'

Laatste update:

"Maurice is echt onverschrokken. Hij weet heel goed waar hij naartoe wil en dat is de weg die hij ook bewandelt. Ik vind Maurice ook een goede communicator", is Nijkamp bij ESPN complimenteus richting Steijn. Om vervolgens een minpunt aan te stippen in het karakter van de Haagse oefenmeester. "Maar hij moet wel af en toe even tot tien tellen, maar dat geldt ook voor mij. In deze wereld krijgen we geen tijd. We moeten handelen, maar soms moet je ook dingen van je af laten glijden", krijgt Steijn als advies mee.

Meer: Keiharde conclusie: ‘Brobbey is een hele middelmatige speler geworden’ | ‘Hoe ik Berghuis voor de camera zag praten, dat is killing, klaar’

Transfers
Steijn zei onlangs dat hij weinig invloed had op de inkomende transfers bij Ajax en dat directeur voetbalzaken Sven Mislintat daarin leidend was. Nijkamp benadrukt zondag in het praatprogramma dat er bij Sparta een geheel andere werkwijze wordt gebruikt en dat beide heren 'een veto' hadden wat betreft het aantrekken van nieuwe spelers. "Op het moment dat de technisch directeur of hoofdtrainer zegt dat er geen goed gevoel is bij een speler, dan is het een no-go... ", zo verklaart de ervaren bestuurder. "Maurice mocht ook gewoon spelers aandragen bij ons. Hij is natuurlijk gepokt en gemazeld in de voetballerij, dus daar luister ik wel naar. Het gaat om communicatie, om samen naar iets toe te werken."

"We deden 80 tot 85 procent vanuit het proces dat we hanteren. Speelwijze en profielen, daar gaan we dan spelers bij zoeken. Dat dragen we dan voor aan de staf. En op basis daarvan is er een klik met een speler of niet. Maar iemand vanuit de staf mag ook een speler aandragen", voegt Nijkamp daaraan toe. De 'td' nam afgelopen zomer afscheid van Steijn, die met Sparta op een haar na Europees voetbal misliep en vervolgens naar Ajax trok. Sparta schakelde snel en stelde Jeroen Rijsdijk aan als diens opvolger.

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
18
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
2
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
71
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties