Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mbappé: 'Die avond veranderde ik van een goede in een héle goede speler'

Laatste update:

Mbappé is pas de derde speler die in de Champions League een hattrick wist te maken tegen Barcelona, na Andriy Shevchenko (Dinamo Kyiv, 1997) en Faustino Asprilla (Newcastle United, 1997). Dankzij deze knappe prestatie schakelde PSG Barcelona destijds in de achtste finales van de Champions League over twee duels uit (5-2). "Ik denk dat ik die avond veranderde van een goede speler in een héle goede speler", zegt de aanvaller tegenover PSG TV. "Ik maakte een hattrick in Camp Nou, het was iets speciaals en eerlijk gezegd was ik trots omdat ik met veel persoonlijkheid speelde, zoals ik dat altijd zeg."

Meer: PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen | Kieft: ‘Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan’

"Op Champions League-avonden kun je je niet verstoppen en die avond verstopten we ons niet", vervolgt Mbappé. "Ik heb al eerder de kans gekregen om alle Champions League-wedstrijden te spelen tot aan de finale", doelt hij op de verloren eindstrijd in 2019/20 tegen Bayern München (1-0). "Ik heb alle mogelijke emoties gevoeld. De Champions League winnen is iets bijzonders, mocht ik deze prijs ooit met PSG weten te winnen, zou dat extra speciaal zijn."

PSG neemt het woensdagavond in het miljardenbal om 21.00 uur op tegen Maccabi Haifa. Vorige week werd het eerste groepsduel met Juventus omgezet in een 2-1 overwinning. De laatste poulegenoot van de Parijzenaren in Groep H is Benfica, dat eveneens zijn eerste groepsduel wist te winnen.

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties