Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

PSV doet 'verwoede poging' om groot talent Madi Monamay los te weken bij Bayer Leverkusen

Laatste update:

Naast PSV zijn namelijk ook RSC Anderlecht, Club Brugge en KRC Genk in de markt voor Monamay, die in Leverkusen vastligt tot medio 2025 en diverse jeugdelftallen van België heeft vertegenwoordigd in de afgelopen jaren.

Eind mei werd al bekend dat PSV zich voor komend seizoen wil versterken met Monamay. De jonge Belg staat bij Leverkusen te boek als toptalent. Monamay wil het liefst vertrekken naar een Belgische of Nederlandse club met een een tweede elftal dat uitkomt in het betaald voetbal.

PSV komt met een beloftenelftal uit in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor het zeker mogelijk is dat Monamay voor Eindhoven kiest. De Leverkusen-verdediger wil vooral ervaring opdoen en bij de kampioen van Duitsland niet op de bank terechtkomen.

Monamay wil ook niet bij een Europese topclub op het tweede plan belanden. Hij traint wel mee met de A-selectie van trainer Xabi Alonso, maar een basisplaats in de hoofdmacht van Leverkusen behoort voorlopig niet tot de mogelijkheden.

PSV heeft Jan Vennegoor of Hesselink ingeschakeld om Monamay een aantrekkelijk plan voor te schotelen. De voormalig aanvaller is bij PSV betrokken bij het aantrekken van talenten voor het beloftenteam. De voorkeur gaat uit naar spelers die op termijn de stap kunnen maken naar PSV 1.

Transfersom


Leverkusen is volgens het Eindhovens Dagblad niet uit op een forse transfersom voor Monamay. Wel aast de Duitse kampioen op een forse doorverkoop-clausule. Het is nu afwachten of Leverkusen en PSV een akkoord weten te bereiken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Geduld wordt beloond': PSV neemt Couhaib Driouech over van Excelsior
19
Rugnummer Couhaib Driouech lekt vlak voor presentatie bij PSV uit
2
Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0
46-voudig Spaans international beëindigt plotseling voetbalcarrière
14
De UEFA laat Nederland in halve finale met compleet andere bal dan eerder spelen
22
De miljoenenaankoop van Feyenoord die Vinícius van het scoren wist te houden
9

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties