Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi dicht bij hereniging met zijn wereldberoemde boezemvriend

Laatste update:

De transfer van Suárez lijkt niet lang meer op zich te laten wachten, daar de onderhandelingen tussen de Zuid-Amerikaan inmiddels geavanceerd zijn. Geheel uit de lucht komt de aanstaande transfer niet vallen, daar hij al maanden in gesprek is met de club van mede-eigenaar David Beckham. Daarnaast liet een andere mede-eigenaar, Jorge Mas, begin deze maand weten Suárez te willen strikken. "Hij staat nog onder contract (bij Grêmio, red.), hij heeft een afkoopclausule, en ik weet niet of we daaruit gaan komen", zei hij toen tegenover El País. Inmiddels lijkt het erop dat Mas in zijn missie gaat slagen.

In de Major League Soccer geldt dat er per team maximaal drie spelers meer dan het maximale salaris mogen verdienen. Voor 2023 ligt dat salaris op 5,210 miljoen dollar, wat neerkomt op ruim 4,6 miljoen euro. Miami heeft al drie van die Designated Players onder contract staan: Lionel Messi, Sergio Busquets en Josef 'Pity' Martínez. Miami wil daarom gebruik maken van TAM, de 'Targeted Allocation Money'. Amerikaanse clubs krijgen namelijk 2,7 miljoen dollar (2,5 miljoen euro) aan 'Targeted Allocation Money' toegewezen. Dat geld kan gebruikt worden om Designated Players onder het salarisplafond te krijgen.

Suárez wordt al langere tijd gelinkt aan een overstap naar Miami. Tot op heden leek het echter een moeilijk verhaal te worden, daar Suárez bij Grêmio een belangrijke speler is en dus ook nog anderhalf jaar onder contract staat bij de Braziliaanse topclub. Naast Messi en Busquets wil trainer Gerardo 'Tata' Martino ook Jordi Alba naar de club halen. De onderhandelingen tussen de club en de linksback lopen voorspoedig. Daarnaast wordt ook Andrés Iniesta hevig in verband gebracht met een overstap naar Zuid-Florida. De middenvelder is na zijn vertrek bij Vissel Kobe transfervrij op te pikken.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties