Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi en Suárez voor het eerst in jaren weer samen op het veld

Laatste update:

Inter Miami begint op 22 februari pas aan het nieuwe seizoen in de Major League Soccer (MLS), maar werkt in aanloop naar de competitiestart een groot aantal oefenwedstrijden af. In het eerste duel van het nieuwe kalenderjaar bleef de ploeg van trainer Gerardo Martino droog staan.

Meer: Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami

Op bezoek bij El Salvador begonnen naast Messi en Suárez ook Sergio Busquets en Jordi Alba in de basis. Het voormalig kwartet van FC Barcelona zag hoe hun ploeg wel de beste kansen creëerde, maar niet tot scoren wist te komen.

Al vroeg in de wedstrijd zocht Messi de combinatie met Suárez. Het was echter Rudy Clavel die ternauwernood kon voorkomen dat de ex-spits van FC Groningen en Ajax bij de bal kon komen. Ook een tweede mogelijkheid voor Messi kon tijdig onschadelijk worden gemaakt.

Namens El Salvador zorgde Melvin Cartagena voor het eerste gevaar van de wedstrijd. De middenvelder van Aguila probeerde het van grote afstand en vond doelman Carlos dos Santos op zijn weg.

Op slag van rust schreeuwde Suárez om een strafschop nadat hij in de rug werd gelopen door zijn directe tegenstander, maar daar ging de arbiter niet in mee. De aanvaller zou net als Messi in de rust in de kleedkamer achterblijven.

Inter Miami speelt ter voorbereiding op het nieuwe seizoen onder meer nog tegen het Al-Hilal van Neymar en Kalidou Koulibaly en het Al-Nassr van Cristiano Ronaldo. Het zal vermoedelijk de laatste keer zijn dat Messi en Ronaldo in een rechtstreeks duel tegenover elkaar staan.

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
29
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
1

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties