Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Vitesse gaat in beroep en kondigt akkoord met Parry over miljoenenschuld aan

Laatste update:

Parry zag zijn overname van Vitesse juist mislukken en liet de club vervolgens met een schuld van 14,3 miljoen euro achter. Volgens De Gelderlander is Parry nu de grote winnaar na maandenlange onderhandelingen. Naar verluidt krijgt de New Yorkse zakenman het volledige bedrag teruggestort. De Telegraaf weet te melden dat Parry en Franke een terugbetalingsregeling in termijnen zijn overeengekomen.

Reactie Vitesse op intrekken proflicentie


De afgelopen weken kon Vitesse geen volledige documenten aanleveren bij de Licentiecommissie. Op basis van deze informatie, waaronder een ontbrekende dekkende begroting, heeft de Licentiecommissie besloten om de licentie van Vitesse in te trekken.

"Het lag in de lijn der verwachting dat een dergelijk besluit genomen zou worden", zegt algemeen directeur ad interim Edwin Reijntjes. "We hebben immers niet op tijd de benodigde informatie aan kunnen leveren. Zoals ook aangekondigd aan de KNVB zullen wij direct een beroep aantekenen. Met de ontwikkelingen van de afgelopen dagen - refererend aan het akkoord met Coley Parry - gaan we dit proces met vertrouwen tegemoet. Wij geven niet op in het belang van de club, het is zeker nog geen gelopen koers."

"Zoals ik al vaker heb gezegd; het oplossen van het verleden is de belangrijkste stap", vervolgt Reijntjens. "Met Guus Franke hebben we een fantastische Gelderse ondernemer gevonden, met sympathie voor de club, die het verleden voor ons wil oplossen. Uiteraard is dit een voorzichtige vreugde. Vanaf vandaag start immers ons beroepsproces en dienen we goedkeuring voor het vervolg op te halen bij de Licentiecommissie. Hiervoor zullen wij de komende dagen de benodigde informatie aanleveren in Zeist. Hopelijk ontvangen wij dan binnen enkele weken goed nieuws vanuit de Licentie- en beroepscommissie en kunnen we definitief door!"

Het aanleveren van de desgevraagde documenten vergt echter nog wel enige tijd en voorbereiding. Zowel aangaande het akkoord met Parry als de beoogde aandelenoverdracht. Naar verwachting vindt de beroepszaak over twee weken plaats. Mocht de club deze zaak onverhoopt en onverwacht niet winnen dan heeft het nog een kans via de rechtbank.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Verweij onthult opmerkelijke positie Brobbey tijdens oefenpot Nederlands elftal
10
De namen die zó dicht bij maar toch zo ver weg van een Oranje-debuut kwamen
5
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Makkelie krijgt na EK-duel tussen Italië en Kroatië zeer slecht nieuws te horen
42
Pak 50x je inzet als Duitsland de kwartfinale haalt op EURO 2024!
0
Excelsior stelt jongste trainer in Nederland aan; Adrie Koster wordt assistent
9

Meer sportnieuws

Reacties