Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Met één of twee versterkingen kan PSV de komende vijf jaar kampioen worden'

Laatste update:

Twee clubiconen die voorop lopen in de polonaise als het daadwerkelijk zo ver is, zijn Willy en René van de Kerkhof. De tweeling blikt in gesprek met het Algemeen Dagblad alvast vooruit op het naderende feestje.

"Ik durf te zeggen dat we een van de beste PSV's in jaren hebben", aldus Willy, die meteen wordt aangevuld door zijn broer. "Met één of twee versterkingen erbij heb je een elftal waarmee je ook de komende vijf jaar kampioen van Nederland kunt worden.''

"Zo'n Jerdy Schouten, hè. Voor mij is hij de Willem van Hanegem van PSV. Een briljant regisseur. Alleen is Schouten dan een stukje sneller dan Willem. Én gezegend met een goed rechterbeen", gaat Willy verder.

René is het volledig eens met zijn bloedverwant. "Al zou een club 100 miljoen willen betalen voor Schouten, dan nóg moet je hem niet laten gaan. Gek is dat eigenlijk, dat die jongen eerst nog jaren vrij anoniem in Italië heeft gevoetbald, voordat hij naar ons kwam."

Willy zou Schouten zelfs voor het dubbele niet verkopen. "Zo veel overzicht, zo makkelijk voetballend. Een fenomeen is hij. Zet hem bij Manchester City neer en hij doet ook zo mee. Nee, ik snap er niks van dat hij niet eerder is ontdekt."

Ruud van Nistelrooij


René is van mening dat het aandeel van Ruud van Nistelrooij niet moet worden onderschat. De vorig jaar opgestapte hoofdtrainer verdient ook de credits, zo is het oordeel. "Hij heeft jonge jongens als Bakayoko en Babadi de kans gegeven, hè.''

"Ik vind het jammer hoe het is gelopen met Ruud. Hij is te vroeg ingestapt als hoofdtrainer. Hij zou de ideale assistent zijn van Bosz. Dan had hij het over één of twee jaar zo van hem kunnen overnemen. Was voor Ruud ideaal geweest.''

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
16
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
45
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
12
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties