Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Michiel Kramer reageert op ruziënde teamgenoten: 'Kronkels in hun hoofd'

Laatste update:

Kramer moet hard lachen wanneer hij door presentator Sjoerd van Ramshorst wordt gevraagd naar het moment. "Keepers hebben kronkels in hun hoofd", aldus de spits, die vervolgens meer context geeft. "Hij werd gek ja. Daarom zeg ik: keepers hebben allemaal een klein kronkeltje. Gewoon normaal doen, het is maar een corner." Van Ramshorst wil weten of de woede van Vaessen in de kleedkamer nog besproken is. "Ja, natuurlijk", antwoordt Kramer kraakhelder.

Meer: ‘Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken’ | ‘Ik heb Cillessen één keer bewust geraakt. Dat vond ik nodig, hij was irritant’

Vaessen was zaterdagavond woest op Lelieveld.

De aanvalsleider van RKC heeft wel vaker meegemaakt dat keepers hun stempel willen drukken. "Ik weet nog dat Edwin Zoetebier de keeper was toen ik als achttienjarige bij NAC binnenkwam. Die kwam ook achter je aan als je maar een klein beetje liep te sjokken. Dat is niet meer dan normaal. Het is een beetje een poppenkast", aldus Kramer, die zelf samen met teamgenoot Dario Van den Buijs tussen de twee kemphanen kwam om erger te voorkomen.

RKC won het duel met Vitesse zaterdag uiteindelijk met 0-2. De Waalwijkers kwamen al in de eerste helft op voorsprong door een knap doelpunt van Yassin Oukili, waarna Million Manhoef ervoor zorgde dat de Arnhemmers met tien man verder moesten. Ver in blessuretijd gooide Richonell Margaret de wedstrijd op slot door de score te verdubbelen. RKC staat na vijf wedstrijden op de zestiende plek in de Eredivisie en houdt Almere City en FC Volendam voorlopig achter zich. Het elftal van trainer Henk Fraser sluit de maand september af met twee lastige thuiswedstrijden tegen FC Twente en Ajax.

Eredivisie
Vitesse
0 - 2
RKC Waalwijk

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
15
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
62
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties