Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mika Godts vertelt wat hij wil laten zien tijdens trainingskamp met Ajax

Laatste update:

Godts viel, net als tien andere teamgenoten, aan het begin van de tweede helft in. Ajax wist de 1-2 achterstand na rust snel om te draaien. De 3-2 kwam op naam van Godts, die na een fraaie pass van Branco van den Boomen vanaf rechts naar binnen sneed en afrondde. "Het was een goede tweede helft van ons", vertelt hij in gesprek met verslaggever Daniel Schoonenboom van Ajax TV. "Zelf heb ik gescoord en ik gaf een assist, dus ik ben blij."

De 5-2 kwam op naam van Steven Bergwijn, die de bal panklaar kreeg van Godts. "Ik speel vrij en ben in mijn hoofd vrij, dat is het belangrijkste", vertelt het achttienjarige talent. Het is de eerste keer dat Godts een trainingskamp met Ajax 1 meemaakt, maar van spanning is weinig sprake. "Meestal niet, maar er is altijd wel een beetje spanning. Ik speel wel vrij, dat ben ik in mijn hoofd ook. Dat is het belangrijkst. Het is leuk om dit trainingskamp mee te doen."

"Ik wil me bewijzen in de komende wedstrijden en dan gaan we zien hoe het seizoen gaat lopen", vervolgt hij. "Het is niet echt wennen. Iedereen begrijpt voetbal. Met voetbal kun je ook veel communiceren, dat hoeft niet altijd met woorden te zijn." Godts maakte in de winterstop van het afgelopen seizoen de overstap van KRC Genk en kwam tot op heden al tot vier officiële wedstijden in het eerste elftal. "Ik heb een halfjaar gehad om te wennen. Dat halfjaar is snel gegaan en ik ben goed aangepast", zegt Godts, die tot slot aangeeft waar hij zich in het restant van het trainingskamp op gaat richten. "Ik wil dribbels, één-tegen-ééns, goals en assists laten zien." Godts ligt tot medio 2027 vast in de Johan Cruijff ArenA.

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
14
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties