Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ

Laatste update:

"Ik moet je eerlijk zeggen dat het mij ook verraste", erkent Jansen, die ruim drie jaar als hoofdtrainer aan AZ verbonden was. "Je weet in ons vak dat het zoiets kan gebeuren. Ik begreep van Guus Hiddink dat dit soort krasjes erbij horen. Maar voor mij is dit maar een klein krasje."

Geen wrok


Jansen deed het lange tijd heel behoorlijk bij AZ. Desondanks kwam na een mindere periode een einde aan de samenwerking, al is dat voor de coach geen reden om wrok te koesteren richting de directie van de subtopper.

"Max Huiberts en Robert Eenhoorn hebben mij deze kans gegund om deze rol op me te nemen. Daar ben ik ze nog tot op dag van vandaag dankbaar voor", deelt Jansen ondanks het ontslag complimenten uit aan de technisch en algemeen directeur van AZ.

Voor Jansen is zijn ontslag bij AZ niet iets om maandenlang om te treuren. "Ik heb het verhaal aangehoord. Na een kwartier had ik het een plek gegeven en dan ga je verder met je leven. Het hoort erbij, zij hadden er hun redenen voor", aldus de 51-jarige oefenmeester.

AZ presteerde in de eerste seizoenshelft van dit seizoen nog heel behoorlijk, weet ook Jansen. "Einde van het kalenderjaar 2023 hadden we wat wisselende resultaten. Voor zover ik weet hadden we een bijzondere seizoenstart. We liepen gelijke tred met PSV."

"We waren vrij aardig onderweg, ondanks alle mutaties van afgelopen zomer. Maar er werden andere dingen besloten en dan ga je verder met je leven", zo besluit Jansen. De in Londen geboren trainer heeft nog geen niewe club, al werd hij al wel twee keer gespot bij thuisduels van Ajax.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0
Live meepraten in de Bundesliga: Bayer Leverkusen - FC Augsburg
1
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties