Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Millwall ontvangt miljoenenbod uit Premier League op Zian Flemming

Laatste update:

Flemming maakte zich in zijn eerste seizoen in Engeland razendsnel populair bij de fanatieke aanhang van Millwall. Tot dusver speelde de rechtspoot 44 officiële duels in dienst van the Lions, waarin hij goed was voor vijftien doelpunten en drie assists. Flemming wordt in Londen gezien als 'het koopje van 2022', daar hij Millwall slechts 2,5 miljoen euro heeft gekost. Nog geen twaalf maanden later kunnen de Engelsen ruim vijf miljoen euro winst maken, maar de clubleiding aast op een hogere transfersom. Millwall en Burnley gaan komende week verder in gesprek.

Millwall-manager Gary Rowett voorspelde begin maart al dat Flemming in de smaak gaat vallen bij Premier League-clubs. "Ik ben echt heel blij met Zian. Hij is namelijk een echte teamplayer. Ik verwacht hem eens in de Premier League terug te zien. We werken er heel hard voor om ervoor te zorgen dat hij daar met ons kan spelen. Maar Zian heeft hoe dan ook de kwaliteiten om een keer de stap te kunnen maken." Millwall gaf in de laatste speelronde van de Championship een plek in de play-offs om promotie uit handen. Burnley-manager Vincent Kompany wil ervoor zorgen dat Flemming alsnog de kans krijgt om in de Premier League te spelen.

Chelsea-linksback Ian Maatsen gaf afgelopen week in de podcast Kick 't Met van Ziggo aan dat Kompany hoopt dat hij minstens nog een jaar voor Burnley gaat spelen. De vleugelverdediger keert in principe terug op Stamford Bridge, waar hij nog tot medio 2024 vastligt. Maatsen zelf houdt alle opties open, al heeft hij één specifieke eis: de Vlaardinger wil per se de Premier League in. Of de toekomst van Wout Weghorst, die het afgelopen halfjaar op huurbasis voor Manchester United speelde, bij Burnley ligt zal nog moeten blijken.

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
16
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
30
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties