Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Misser in minuut 93 in Camp Nou gaat wereld over: 'Dit heb ik nog nooit gezien'

Laatste update:

"Ik ben nu dertig jaar trainer, maar zoiets heb ik nog nooit gezien", erkende Benfica-trainer Jorge Jesus na afloop van het duel. "Helaas is het Benfica en mij overkomen." Op beelden is te zien hoe de oefenmeester na de misser van Seferovic inderdaad volledig verbijsterd is en vol ongeloof naar de grond gaat. De Zwitser ontdeed zich immers met een wippertje van doelman Marc-André ter Stegen en had een leeg doel voor zich, terwijl Eric García kwam invliegen. Toch eindigde de inzet van de aanvaller naast de linkerpaal.

"'Zelfs de keeper stond niet meer in het doel. Helaas is dit gebeurd, we kunnen het niet meer terugdraaien. Verdedigend hadden we het goed staan. In 94 minuten kreeg Barcelona maar een of twee echte kansen om te scoren." Nicolás Otamendi, die in de eerste helft een schitterend doelpunt werd ontnomen omdat de bal in een eerder stadium de achterlijn was gepasseerd, nam Seferovic juist in bescherming. "We hadden kunnen winnen, maar dat gebeurde niet. Haris probeerde het, de bal ging er niet in. Dat is voetbal."

Door de remise blijft Barcelona twee punten voorsprong hebben op Benfica: zeven om vijf. Bayern München is met vijftien punten uit vijf duels al zeker van de eerste plaats en een langer verblijf in de Champions League. Barcelona sluit de groepsfase af met een bezoek aan Bayern, terwijl Benfica tegelijkertijd in eigen huis aantreedt tegen het reeds uitgeschakelde Dynamo Kiev. Barcelona heeft aan een gelijkspel in Beieren niet voldoende als Benfica wint, daar de Portugezen het eerste duel in Lissabon met 3-0 wonnen. De nummer drie is veroordeeld tot deelname aan het toernooi om de Europa League.

-

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
6
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties