Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mogelijk onverwachte debutant bij Feyenoord: 'Fysiek klaar voor basisplaats'

Laatste update:

Slot onthult op de persconferentie dat Hartman eindelijk klaar is voor minuten in het eerste elftal bij Feyenoord. "Ik vind inmiddels dat Hartman fysiek klaar is voor een basisplaats. Dat vond ik hiervoor nog niet, omdat hij uit een lange blessureperiode komt. Hij heeft in de voorbereiding ook maar mondjesmaat minuten gemaakt en fysiek gezien daarna ook een terugslag gehad. Hij heeft vorige week in de oefenwedstrijd een minuut of zestig in de benen en begint steeds fitter te worden, dus hij wordt ook echt een concurrent om te gaan spelen."

Nieuweling Marcos López zit tegen RKC nog niet bij de wedstrijdselectie, omdat hij nog steeds in afwachting is van zijn werkvergunning. Daardoor is de kans reëel dat Hartman nu de voorkeur krijgt boven Marcus Pedersen. Op de training speelde hij in de afgelopen week mee met de beoogde basiself van Feyenoord, al zegt dat volgens Slot niet alles. "Als je de trainingen van ons bekijkt zie je dat we ervoor kiezen om constant in verschillende formaties te trainen, om te kijken hoe goed dat uitpakt. Quilindschy is absoluut een speler die in aanmerking komt om zondag te gaan starten."

De twintigjarige Hartman werd in Zwijndrecht geboren en speelt al sinds 2010 voor Feyenoord. In de jeugdelftallen van de Rotterdamse club liet hij zich gelden als een felle verdediger die de duels niet schuwt. Hartman heeft daarnaast een zeer goede traptechniek, waardoor hij regelmatig verantwoordelijk was voor de vrije trappen en corners. Nu lijkt hij eindelijk aan de vooravond van zijn debuut in de hoofdmacht te staan. "Dat moment zou nu kunnen aanbreken, omdat hij fit genoeg is om te spelen. Dat vonden we hiervoor nog niet. Nu vinden we dat wel, dus het is een extra optie om over na te denken", aldus Slot.

Eredivisie
RKC Waalwijk
0 - 1
Feyenoord

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
6
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties