Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mohammed Kudus wil weg bij Ajax: Amsterdammers eisen forse transfersom

Laatste update:

Kudus heeft ondanks de uitschakeling van Ghana in de groepsfase van het WK individueel een glansrijk toernooi achter de rug. Kudus scoorde tweemaal in de 2-3 overwinning op Zuid-Korea en was ook tegen Portugal een van de uitblinkers aan de zijde van the Black Stars. Teamgenoot Iñaki Williams liet zich al lovend over hem uit, en betoogde zelfs 'dat Ajax te min voor Kudus begint te worden'. Volgens The Athletic heeft de 21-voudig international inmiddels zijn zinnen gezet op een vertrek in januari.

Kudus kan rekenen op interesse uit de Premier League, Bundesliga en de Ligue 1, al zijn er volgens de gerenommeerde sportwebsite nog geen formele gesprekken gevoerd. Een club uit de Premier League geniet naar verluidt de voorkeur van Kudus, die bovendien als voorwaarde heeft gesteld dat hij enkel als middenvelder wordt gebruikt. Onder Alfred Schreuder lijkt hij zich bij Ajax echter vooral te moeten focussen op een concurrentiestrijd met Brian Brobbey in de punt van de aanval.

Mike Verweij van De Telegraaf liet eerder al weten dat zowel Everton als Liverpool Kudus nadrukkelijk in de gaten houdt, terwijl BILD afgelopen woensdag melding maakte van de interesse van Borussia Dortmund in de Ajacied. BVB zou in serieuze onderhandeling met Kudus over een transfer zijn. Het Duitse weekblad schreef dat de gesprekken steeds serieuzer zijn geworden en dat Dortmund al kenbaar heeft gemaakt meer dan twintig miljoen euro op tafel te willen leggen voor Kudus.

Kudus maakt persoonlijk zijn beste seizoen tot nu toe door in Amsterdamse dienst. Na 21 duels over alle competities staat de teller op tien doelpunten en twee assists. De Ghanees international bereidt zich na de uitschakeling van zijn land in alle rust voor op de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. Die wordt hervat in het weekend van 6 januari.

Champions League
Ajax
0 - 3
Liverpool

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
1
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties