Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mourinho verschijnt nog geen week na ontslag op radar Italiaanse grootmacht'

Laatste update:

Mourinho zou het liefst in de Serie A actief blijven, waarna zaakwaarnemer Jorge Mendes de eerste contacten legde met De Laurentiis. De preses van Napoli is er nog niet in geslaagd om Luciano Spalletti, die de club vorig seizoen naar de landstitel loodste, adequaat te vervangen.

De bij Roma weggestuurde Mourinho werd afgelopen week ook al in verband gebracht met het Saudische Al Shabab. De Portugese oefenmeester zou er echter de voorkeur aan geven om in Europa actief te blijven.

Volgens diverse Italiaanse media zou Mourinho pas na afloop van dit seizoen in willen stappen bij Napoli, dat een tegenvallend seizoen doormaakt in de Serie A en is afgezakt naar de negende plaats. In de Champions League is Barcelona de opponent in de achtste finale.

De Laurentiis koos vorig jaar zomer voor Rudi Garcia als opvolger van kampioenenmaker Spalletti. De samenwerking bleek geen succes en de Franse coach werd dan ook al na enkele maanden ontslagen bij i Partenopei.

De ervaren Walter Mazzarri nam het stokje van Garcia over bij Napoli. Zijn contract in het Stadio Diego Armando Maradona loopt tot 30 juni van dit jaar en het lijkt erop dat Napoli de samenwerking deze zomer geen vervolg zal geven.

Mazzarri wist met Napoli slechts vier van de elf wedstrijden in de Serie A winnend af te sluiten, waardoor de regerend kampioen in de middenmoot bivakkeert. De verwachting in Napels is dat hij over enkele maanden wordt afgelost door een grote naam op trainersgebied.

Vind jij José Mourinho bij Napoli passen?

Meer nieuws

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
10
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
63
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties