Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United toont bovengemiddelde interesse in Joshua Zirkzee

Laatste update:

De clubs zijn nog niet concreet met elkaar in onderhandeling, schrijft Ornstein, maar de interesse is 'vergevorderd'. Manchester United heeft ook andere kandidaten op de korrel, weet de journalist.

Zirkzee is voor veertig miljoen euro op te pikken. De aanvaller kent een contractuele afkoopsom in zijn verbintenis met Bologna. Gezien die relatief kleine transfersom is de interesse voor Zirkzee niet mild.

Mocht de Nederlander tekenen in Manchester, krijgt Erik ten Hag er een derde Nederlander bij in de selectie. Tyrell Malacia en Donny van de Beek zijn de andere spelers met de Nederlandse nationaliteit. Met Christian Eriksen, Antony, Lisandro Martínez en André Onana herbergt de selectie bovendien de nodige spelers met een Eredivisie-verleden.

Een binnenlandse transfer lijkt voor de 23-jarige aanvaller ook niet uitgesloten. AC Milan leek in een eerder stadium al dicht bij de komst van de aanvalsleider, terwijl ook Juventus aast op het aantrekken van de Nederlander.

Bij Bologna scoorde Zirkzee in 37 wedstrijden twaalf keer. Zeven keer fungeerde hij als aangever. Onder Thiago Motta kende de spits in Italië zijn doorbraakseizoen, nadat hij in Bayern München tot weinig speelminuten kwam.

Momenteel bereidt Zirkzee zich met het Nederlands elftal voor op het tweede EK-duel van het Nederlands elftal. Vrijdagavond neemt Oranje het op tegen Frankrijk, dat door het mogelijke ontbreken van Kylian Mbappé gehavend aan dat duel begint.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Hooijdonk baalt: 'Van Basten richt pijlen al vijf jaar op hem, makkelijk'
26
Zeer ongunstige ontwikkeling voor Nederland in duel Tsjechië - Turkije
56
Rafael van der Vaart moet hotel noodgedwongen en in badjas verlaten
6
Surrealistische beelden: oorlog tussen De Bruyne en Belgische fans
54
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
54
Live meepraten op het EK: Georgië - Portugal
154

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties