Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naci Ünüvar haalt woede van Ajax-fans op de hals met bericht op Twitter

Laatste update:

Naci Ünüvar heeft zich zondag niet populair gemaakt bij diverse supporters van Ajax. De twintigjarige huurling van FC Twente, die in de Johan Cruijff Arena nog tot medio 2026 vastligt, bepaalde de eindstand in De Grolsch Veste op 3-1. De rechtspoot vierde zijn doelpunt vervolgens door uitgebreid te juichen en plaatste een foto en video van het bewuste moment op Twitter. Een deel van de Ajax-fans reageert not amused op de post van het jeugdproduct. Ünüvar wordt verweten dat zijn tweet 'respectloos' is, terwijl anderen hem niet meer in een Ajax-shirt willen zien. "Je hoeft niet meer terug te komen", schrijft een boze twitteraar. "Juichen tegen je werkgever, juichen tegen je jeugdclub. Echt ongelooflijk jonge...", laat een ander weten. Ünüvar kan echter ook rekenen op diverse complimenten. "Meer Ajacied dan de meesten in de huidige Ajax selectie. Goed doelpunt Naci, volgend jaar thuiskomen en vlammen."

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
5
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
12
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
58
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties