Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nagelsmann en Duitsland hebben er plots aangename optie bij tijdens het EK

Laatste update:

Kroos beëindigde zijn interlandloopbaan na het teleurstellend verlopen EK van 2021. Duitsland werd dat jaar in de achtste finales uitgeschakeld door Engeland na als tweede te zijn geëindigd in de poule achter Frankrijk.

Kroos onderhoudt een goede relatie met bondscoach Julian Nagelsmann en ziet het EK in eigen land als een mooie kans om een laatste dienst te bewijzen. De middenvelder van Real Madrid kwam tot dusver 106 keer uit voor de nationale ploeg en speelde een sleutelrol tijdens het gewonnen WK van 2014.

Kroos debuteerde in maart 2010 in een oefeninterland tegen Argentinië. Hij werd vervolgens door Joachim Löw opgenomen in de selectie voor het WK 2010 en kwam in actie in de laatste groepswedstrijd, de kwartfinale, de halve finale en de troostfinale.

Kroos, destijds speler van Bayern München, groeide in de kwalificatiereeks voor het EK 2012 uit tot basisspeler van Duitsland en maakte deel uit van de selectie voor het toernooi. In 2014 won hij met Duitsland het WK.

Hij werd opgenomen in het Team van het Toernooi, wat twee jaar later ook gebeurde na het EK 2016. Op het WK 2018 was het hoogtepunt voor Kroos een beslissende vrije trap in de blessuretijd tegen Zweden (2-1) in de groepsfase, maar door een daaropvolgende nederlaag tegen Zuid-Korea overleefde die Mannschaft de groep niet.

Tijdens het komende EK is Duitsland ingedeeld in Poule A met Schotland, Hongarije en Zwitserland. De ploeg van Nagelsmann was als gastland al verzekerd van deelname en hoefde om die reden geen kwalificatiewedstrijden te spelen.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties