Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC nadert akkoord: Tavsan heeft transfer naar topcompetitie bijna te pakken

Laatste update:

Volgens journalist Sander Janssen nadert NEC een akkoord met Hellas Verona, de nummer achttien van de Serie A. Tavsan tekende onlangs al een voorcontract over een zomerse transfer naar Italië, maar gaat hoogstwaarschijnlijk al deze maand de overstap maken.

NEC slaagde er niet in het aflopende contract van Tavsan te verlengen, waardoor het nu alsnog akkoord gaat met zijn vroegtijdige vertrek. Hoeveel hij de Nijmegenaren oplevert is vooralsnog onbekend, al weet VI te melden dat het bedrag lager ligt dan de in Italië genoemde 1 miljoen euro.

Dinsdag reist Tavsan af naar Verona, waar hij zijn medische keuring zal ondergaan. Bij de Italiaanse laagvlieger wordt de linkspoot de opvolger van Cyril Ngonge. Laatstgenoemde, die in Nederland voor Jong PSV, RKC Waalwijk en FC Groningen speelde, werd onlangs verkocht aan Napoli. Hellas Verona hoopt naast Tavsan ook Fortuna Sittard-aanvaller Tijjani Noslin aan te trekken.

Tavsan speelde sinds de zomer van 2020 voor NEC, dat destijds 200.000 euro betaalde om hem los te weken bij Sparta Rotterdam. Sindsdien kwam hij 118 keer in actie namens de Nijmegenaren, waarin hij goed was voor 25 doelpunten en 17 assists. De tienvoudig international van Jong Oranje lijkt voor het eerst in zijn carrière in het buitenland aan de slag te gaan.

Dit seizoen kon Tavsan niet altijd rekenen op een basisplaats onder trainer Rogier Meijer. Na de winterstop kwam de vleugelspits niet meer in acties namens NEC, daar hij zich wegens transferperikelen niet meer volledig kon focussen op de nummer zeven van de Eredivisie.

Tavsan en Noslin worden bij Hellas Verona onderdeel van een klein Nederlandse enclave. Naast Amsterdammer Jayden Braaf staat ook verdediger Diogo Coppola onder contract in Stadio Marcantonio Bentegodi. De jeugdinternational van Italië lijkt zich ondanks zijn Nederlandse roots te focussen op een interlandcarriere met Gli Azzurri.

Gaat Elayis Tavsan slagen in de Serie A?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties