Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlands elftal is 'niet kansloos' op EK in Duitsland: 'Moeilijk te verslaan'

Laatste update:

Lodewijks is sinds januari van 2023 in dienst als keeperstrainer bij Oranje. De 56-jarige Eindhovenaar werd destijds door bondscoach Ronald Koeman aan diens technische staf toegevoegd.

Sindsdien heeft Lodewijks de Nederlandse doelmannen onder zijn hoede, iets wat hij in de twee eerdere periodes ook al had. Eén keer eerder maakte hij een eindtoernooi mee met Oranje, tijdens het EK van 2021.

"Corona leidde af, ik ben denk ik in veertig dagen dertig keer getest", vertelt Lodewijks over dat toernooi. "In het begin moest ik nog kokhalzen en gingen mijn ogen tranen, maar op een gegeven moment gebeurde dat niet meer omdat ik er zo aan gewend was." De oud-speler van PSV, FC Groningen en Feyenoord kijkt uit naar een 'normaal' EK.

"Ik hoop dat iedereen fit is, dan denk ik dat we moeilijk te verslaan zijn. Ik zeg niet dat we zomaar Europees kampioen gaan worden, zeker niet. Maar ik vind ons niet bij voorbaat kansloos"

Ter voorbereiding op het EK in Duitsland volgt Lodewijks alle wedstrijden van de keepers die kans maken op een plekje in de selectie van Oranje, zo vertelt hij. "Soms speelt er eentje om 19:00 uur in Nederland en een om 21:00 uur in Duitsland, die kijk ik dan achter elkaar."

In maart beslissen Lodewijks en Koeman welke doelmannen er mee gaan naar het EK. In de laatste selectie van Oranje viel de keuze op Bart Verbruggen, Mark Flekken en Justin Bijlow, maar ook onder meer Nick Olij komt in aanmerking.

Meer nieuws

Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
8
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
15
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
8
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
139
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
142

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties