Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ángel Di María wil nog één prijs winnen en stopt uiterlijk op 14 juli 2024

Laatste update:

Dinsdag laat Di María weten dat het winnen van de Copa América, die in 2024 afgewerkt wordt in de Verenigde Staten, zijn laatste doel is met Argentinië. De aanvaller van Benfica zal niet meer wachten tot het WK 2026, iets dat Lionel Messi mogelijk wél doet.

"De Copa América komt nog en daarna is het afgelopen", onthult Di María op de radio. "Het is het laatste toernooi dat ik speel."

"Ik ben naar Benfica gegaan, omdat ik op die manier in aanmerking blijf komen om deel uit te maken van de nationale ploeg. Ik doe er alles aan om bij la Selección te blijven."

De aankondiging van Di María komt overigens niet geheel als verrassing, want in mei 2022 liet hij al doorschemeren dat het WK 2022 zijn laatste kunstje zou worden. De plannen om afscheid te nemen zijn uiteindelijk uitgesteld tot uiterlijk 14 juli 2024, wanneer de finale van de Copa América gespeeld wordt.

In totaal maakte Di María 29 doelpunten in 134 interlands, waarmee hij zevende staat op de topscorerslijst van Argentinië. Alleen Javier Zanetti (145), Javier Mascherano (147) en Lionel Messi (177) speelden meer interlands.

De belangrijkste prijs voor Di María is uiteraard de wereldtitel van 2022. Verder legde hij met Argentinië onder meer beslag op de Copa América in 2021 en op Olympisch goud in 2009.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
3
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties