Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe onthulling maakt terugkeer Schreuder bij Brugge nog onwaarschijnlijker

Laatste update:

Schreuder staat er bij de spelers goed op in Brugge. Hij nam in januari 2022 het stokje over van de naar AS Monaco vertrokken Philippe Clement en was een half jaar later kampioen. Toen Ajax zich vervolgens meldde, besloot Schreuder de deur van het Jan Breydel achter zich dicht te trekken. Twee trainers en een flinke achterstand in de Pro League verder denkt Blauw-Zwart opnieuw aan het aantrekken van Schreuder. Zijn ontslag bij Ajax eind januari heeft ervoor gezorgd dat de geruchtenmolen opnieuw is gaan draaien.

Sporza-verslaggever Peter Vandenbempt stelt dat Brugge er nu slechter aan toe is dan onder Carl Hoefkens, die eerder dit seizoen werd ontslagen vanwege tegenvallende resultaten. "Het is te makkelijk om achteraf te stellen dat Brugge te snel gehandeld heeft met het aanstellen van Parker. Er zal wel veel meer unanimiteit geweest zijn over zijn ontslag", aldus Vandenbempt. "Hij heeft Club immers op geen enkel vlak doen vooruitgaan. Niet qua beleving, niet qua voetbal en al helemaal niet qua resultaten. Het bestuur was al langer een volgende stap aan het voorbereiden, met een nieuwe coach of een interim-coach."

Belgische media wierpen al snel de naam van Schreuder op. De vijftigjarige Barnevelder wil echter meer zekerheid op de lange termijn. De eerder dit jaar bij Ajax ontslagen oefenmeester gaat niet opnieuw akkoord met een contract voor een paar maanden. De spelers zien Schreuder graag komen, daar hij stabiliteit, een plan en resultaten met zich meebrengt. Volgens Vandenbempt is er echter sprake van een verzuurde relatie met Mannaert. De algemeen directeur lag niet altijd op één lijn met Schreuder, wat geregeld tot frictie leidde.

Vandenbempt weet dat de moeizame relatie tussen Schreuder en het bestuur aan de basis stond van de breuk vorig jaar zomer. "Het verbaast mij dus dat ze opnieuw voor Schreuder zouden kiezen, ook al zat de Nederlander de voorbije thuismatchen van Club Brugge telkens in de tribune", stelt Vandenbempt. "Voor de korte termijn zou het in ieder geval een goeie keuze zijn, want ze hebben nood aan iemand die een minimum aan aanpassing nodig heeft om nog snel iets recht te kunnen trekken." Brugge werd dinsdag door Benfica uitgeschakeld in de Champions League en heeft in de competitie een achterstand van 21 punten op KRC Genk.

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
5
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
9
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
10
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties