Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ochtendbladen zien massaal dezelfde tekortkoming bij Maurice Steijn

Laatste update:

"Ajax zakt alsmaar verder weg in een poel van ellende", schrijft De Telegraaf. "Het bezoek aan FC Twente in de Grolsch Veste werd een ontluisterende ervaring voor de zwalkende ploeg van trainer Steijn. Minstens zo zorgelijk als de uitslag is het totale gebrek aan cohesie en vertrouwen binnen de Ajax-gelederen en dat belooft niet veel goeds voor de nabije toekomst met confrontaties tegen Olympique Marseille en Feyenoord voor de boeg."

Meer: Keiharde conclusie: ‘Brobbey is een hele middelmatige speler geworden’ | ‘Hoe ik Berghuis voor de camera zag praten, dat is killing, klaar’

Ook het Algemeen Dagblad ziet een gebrek aan leiderschap bij Steijn en stelt dat de Ajax-trainer zich amper nog dreunen kan permitteren. "Na de blamage in Sittard richtte Steijn de pijlen op de in zijn ogen te autonome technisch directeur Sven Mislintat. En ook in Enschede toonde de nieuwe trainer van Ajax zich niet bepaald een diplomaat in zijn analyse van de oorwassing. Opnieuw liet Steijn de mogelijkheid liggen om pal voor zijn spelers te gaan staan, zoals voorganger Erik ten Hag steevast deed bij een minder optreden."

Trouw refereert aan het feit dat Ajax de slechtste seizoenstart beleeft in zestig jaar. "De vraag in Amsterdam is nu wie daar debet aan is: Steijn, of toch de man die voor liefst 105 miljoen euro twaalf spelers met negen nationaliteiten kocht, Sven Mislintat? De vertoning in Enschede zet nieuwe vraagtekens bij het peperdure aankoopbeleid. Binnen vijf minuten moest Steijn basisdebutant Sivert Mannsverk en Benjamin Tahirovic, beiden met een prijskaartje van 6 miljoen euro, attenderen dat zij hun man lieten lopen."

Volgens de Volkskrant 'speelde' Twente met Ajax. "Elf mannen kregen op de laatste zondag van de zomer een shirt van Ajax uitgereikt en mochten in de tempel van FC Twente een partijtje voetballen", aldus Willem Vissers. "Ajax schreef hoe dan ook geschiedenis zondag in Enschede, door als een ongeregeld zootje door een voetbalstadion te dwalen, op weg naar de grote, niet te vermijden afgang. Miljoenen bleken weinig waard. Verbijstering om Ajax en enthousiasme om FC Twente vochten om voorrang. Ajax werd voor rust dronken gespeeld."

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
7
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
12
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
58
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties