Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Turkse media lijken niet op de hoogte over Nederlands elftal: 'Nu moet Frenkie zijn verantwoordelijkheid nemen'

Laatste update:

De Turken plaatsten zich dinsdagavond net als Nederland voor de kwartfinale van het EK. De ploeg versloeg aan de hand van twee doelpunten van Merih Demiral het Oostenrijk van Ralf Rangnick en treft Nederland komende zaterdag in Berlijn.

De euforie is erg groot na de overwinning op Oostenrijk. De Turkse media lijkt niet op de hoogte van de situatie in het Nederlandse kamp. "Terwijl aanvoerder Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt opvallen in de defensie wordt nu verwacht dat Frenkie de Jong zijn verantwoordelijkheid zal nemen op het middenveld", zo schrijft Hürriyet.

Die woorden zijn opmerkelijk te noemen, daar De Jong niet bij de EK-selectie zit vanwege een blessure. Matthijs de Ligt speelde ondertussen nog geen minuut op het EK. Stefan de Vrij is namelijk de vaste partner van Van Dijk in het centrum van de Nederlandse defensie.

Hürriyet zit er daarna nog eens naast wanneer de volledige selectie van Oranje wordt vermeld. Daarin wordt namelijk ook nog de geblesseerd afgehaakte Teun Koopmeiners benoemd, terwijl Ian Maatsen en Joshua Zirkzee, die beiden later aan de selectie werden toegevoegd, niet zijn meegenomen.

Milliyet heeft het volste vertrouwen in de Turkse ploeg en komt met een opvallende boodschap voor Nederland. "Jullie hebben onze beroemde tulpen afgepakt en straks sturen wij jullie terug naar Nederland. De finale nadert en deze jonge Turken reiken tot de Europese hemel", zo klinkt het.

Turkije zal het zaterdag in Berlijn sowieso moeten doen zonder Orkun Kökçü en Ismail Yüksek. Beide spelers zijn geschorst voor het treffen met Nederland. Ook Demiral mist mogelijk de kwartfinale. De UEFA doet momenteel een onderzoek naar het juichgebaar van de verdediger, dat zeer omstreden is en verwijst naar een extreemrechtse Turkse partij.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Koeman heeft messcherpe opmerking richting Driessen en krijgt lachers op de hand
1
Deze 12 Nederlanders kozen ervoor hun interlands namens Turkije te spelen
32
Frankrijk wint van Portugal en is halvefinalist na zenuwslopende penaltyreeks
129
Direct na uitschakeling hinten naast Toni Kroos nóg twee Duitsers op afscheid
7
Portugal en Frankrijk scoren niet: verlenging of penalty's moeten doorslag geven
14
'Basisspeler van Nederlands elftal kan carrière vervolgen in Saoedi-Arabië'
4

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties