Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kick-off noemt trainer die wel een optie is voor Feyenoord, maar niet voor Ajax

Laatste update:

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voor Arne Slot definitief vertrekt naar Liverpool, waardoor Feyenoord-directeur Dennis te Kloese de zoektocht naar een geschikte opvolger reeds is gestart. Volgens Van der Kraan maakt Schreuder inmiddels een goede kans om in Rotterdam-Zuid aan de slag te gaan.

Meer: De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: ‘Groter trainerstalent dan zijn broer’

"Ik denk dat Dick Schreuder op dit moment een belangrijke kandidaat is", begint Van der Kraan zijn verhaal. "Want volgens mij is er inmiddels wel wat contact. Maar Schreuder ligt nog voor drie jaar vast en hij is in Spanje de best verdienende trainer buiten LaLiga. Dus Feyenoord zal een heel fors bedrag moeten betalen, ik denk zelfs een paar miljoen euro, voor Dick Schreuder."

Valentijn Driessen weet niet of Feyenoord er goed aan doet om Schreuder aan te stellen als eindverantwoordelijke. "Daar ken ik hem onvoldoende voor, maar het is wel iemand die geen ervaring heeft. Die anderhalf jaar bij PEC Zwolle, dat zegt mij niet zoveel. Maurice Steijn had ook het beste jaar in de clubhistorie van Sparta achter zijn naam staan, maar hoe dat bij Ajax is afgelopen weten we inmiddels ook."

Voor zijn tijd als hoofdtrainer van PEC Zwolle en Castellón stond Schreuder op eigen benen bij de amateurs van SDV Barneveld en VV Katwijk. "Daar had hij een hele goede naam", herinnert Driessen zich. Verder was Schreuder werkzaam als assistent-trainer bij Barnet, Philadelphia Union, TSG Hoffenheim en Vitesse.

De prestaties van Schreuder bij Castellón zijn weinig waard, zo stelt Driessen. "Die promotie is natuurlijk niet zo moeilijk, als je veruit het grootste budget van de hele derde divisie hebt." Castellón kan zondag, onder leiding van Schreuder, het kampioenschap binnenslepen tijdens het thuisduel met Ibiza.

Schreuder geen optie voor Ajax


Even later in de podcast beweert Driessen dat bronnen rondom Ajax aangeven dat Dick Schreuder geen kandidaat is in Amsterdam. "Dan denk ik: waarom hij niet, maar Francesco Farioli wel?" Mike Verweij noemt het verleden van Alfred Schreuder, het jongere broertje van Dick, die in Amsterdam zijn congé kreeg, als mogelijke reden. "Daar moet je doorheen kunnen kijken", zegt Driessen stellig.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
10
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
36
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
19
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
5
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties