Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontslag in KKD een feit: Telstar gooit trainer eruit na ontluisterende nederlaag

Laatste update:

"Mike heeft er alles aan gedaan om er het maximale uit te halen en aan zijn arbeidsethos en beleving heeft het zeker niet gelegen, maar we hadden gehoopt en verwacht dat het beter zou gaan. Dit is helaas niet gelukt", verklaart technisch directeur Peter Hofstede de beslissing om Snoei te ontslaan.

Algemeen directeur Leon Annokkée noemt het ontslag van de trainer onvermijdelijk. "Met het competitieprogramma na de winterstop en de terugkeer van de geblesseerde spelers was de hoop dat de resultaten zouden verbeteren. Voor beide partijen is het een teleurstellende constatering dat dit niet is verbeterd. Na een prachtig seizoen 2022/23 waarin onder leiding van Mike Snoei een knappe negende plaats werd behaald, bleek het dit seizoen lastiger te zijn."

Telstar won dit seizoen pas vier keer. De laatste zege dateert al van 17 november (1-4 bij FC Den Bosch). Waar de Witte Leeuwen het afgelopen seizoen nog negende eindigden, staan ze momenteel op de twintigste en laatste plaats in de Eerste Divisie.

Afgelopen vrijdag werd er door Telstar een ontluisterende 6-1 nederlaag bij MVV Maastricht geleden. Het was alweer de zesde verliespartij in de laatste negen duels onder Snoei.

MVV was in het laatste kwartier nog drie keer trefzeker. Snoei reageerde na afloop dan ook aangeslagen tegenover het Noordhollands Dagblad. "De spelers gaven het op. Mentaal is deze periode heel erg lastig. We hebben verschillende keren gelijkgespeeld en tegen TOP Oss onverdiend verloren. We moeten het komende week proberen om te keren."

Maandagochtend is gebleken dat Snoei niet de kans krijgt om met Telstar de weg omhoog te vinden. Het is nog niet bekend wie hem in Velsen-Zuid gaat opvolgen. Aanstaande vrijdag wacht Telstar een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport.

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
68

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties