Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-duo moet vrezen voor EK: 'Zullen alle zeilen moeten bijzetten'

Laatste update:

Echteld weet uit ervaring dat deelname aan eindtoernooien niet vanzelfsprekend is. "Dat topspelers grote toernooien missen, is van alle tijden. Denk aan Frank de Boer bij het EK in 1996, Ruud van Nistelrooy bij EURO 2000, Mark van Bommel bij het EK in 2004 en Virgil van Dijk bij het in 2021 gespeelde EURO 2020."

De fysiotherapeut ziet een verandering in het hedendaagse voetbal. "Doordat het speelschema voor topspelers tegenwoordig moordend is en de druk alsmaar verder toeneemt, lijkt het vaak niet de vraag óf, maar wanneer spelers geblesseerd raken. Als bondscoach kun je tegenwoordig alleen maar bidden dat die ellende aan je voorbijgaat", aldus Echteld.

Echteld concludeert dat er, vooral in het buitenland, veel van spelers wordt gevraagd. "Eigenlijk lopen alle spelers in de Europese competities elke dag op hun tenen. Blessures liggen daardoor voortdurend op de loer."

Waar spelers vroeger nog werden klaargestoomd voor eindtoernooien, is dat met de schema's van tegenwoordig lastig. "In de nieuwe voetbalwerkelijkheid zullen Jurriën Timber en Micky van de Ven, die de komende weken of maanden terugkomen van hun blessure, alle zeilen moeten bijzetten om in juni wedstrijdtopfit te zijn", aldus Echteld.

Timber kampt sinds halverwege augustus met een gescheurde kruisband, waardoor hij bij Arsenal al 29 officiële duels moest missen. De vijftienvoudig international zat tijdens de finales van de Nations League in juni nog wel bij de selectie van bondscoach Ronald Koeman, maar moest toen Lutsharel Geertruida (Feyenoord) voor zich dulden.

Van de Ven heeft momenteel last van een hamstringblessure en kwam in de laatste tien officiële duels van Tottenham niet in actie. De in Wormer geboren linkspoot debuteerde in oktober namens Oranje tegen Frankrijk (1-2 nederlaag), om vervolgens zijn tweede interland te spelen tijdens het uitduel met Griekenland (0-1 overwinning).

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties