Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Oranje is een droom. Mocht Koeman bellen, dan ben ik de blijste man op aarde'

Laatste update:

Van Hecke vraagt zich af of Koeman binnenkort daadwerkelijk contact met hem zal opnemen. "Het is een beetje vroeg om te zeggen na een paar wedstrijden, ook al heb je het goed gedaan en is het op het hoogste niveau", zo klonk het bij Viaplay. "Laten we het gewoon afwachten. Maar het is wel een droom van mij en als het gebeurt, dan ben ik de blijste man op aarde." Koeman kijkt altijd naar vorm, zo weet ook Van Hecke. "Ik ben in vorm en dat moet ik zo houden. Maar we hebben nog een lange weg te gaan."

Jan Paul van Hecke denkt nog niet teveel aan Oranje.

De voormalig verdediger van NAC Breda en sc Heerenveen keek terug op een uiterst geslaagde middag op Old Trafford. "In zo'n historisch stadion met 1-3 winnen, dat is geweldig. Het is ook geweldig dat je zo dominant speelt. We proberen altijd zo te spelen en dat lukt wel vrij aardig." Van Hecke ging vervolgens in op de vraag waarom Brighton, de huidige nummer vier in de Premier League, zo'n goed voetballende ploeg is onder manager Roberto De Zerbi.

"We voetballen goed van achteruit, en er zit een idee achter", verklaart de achtvoudig international van Jong Oranje. "We hebben gewoon goede spelers en een goede technische staf, dus ik denk dat het gewoon een perfect plaatje is", aldus Van Hecke, die wellicht aan het seizoen van zijn definitieve doorbraak bezig is. "Zeker, en het vertrouwen van de trainer is altijd fijn. Twee weken terug (3-1 zege op Newcastle United, red.) ging het goed en nu ook weer, dat betaalt zich uit."

Vind jij Jan Paul van Hecke goed genoeg voor Oranje?

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
0
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
11
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
55
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties