Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Oussama Idrissi kan Feyenoord al heel snel weer verlaten voor nieuw avontuur'

Laatste update:

Afgelopen dinsdag deelde Feyenoord foto's van Idrissi, die plotseling terug was op het trainingscomplex van de Rotterdamse club. Al snel werd duidelijk waarom: de rechtspoot houdt, in afwachting van een nieuwe werkgever, zijn conditie op peil bij het beloftenelftal van de Stadionclub. Idrissi's contract bij Sevilla werd onlangs ontbonden waardoor hij in alle rust op zoek kan naar een nieuwe club. Mogelijk gaat hij nu dus een Turks avontuur aan, daar een contract bij Feyenoord er niet in lijkt te zitten. Eerder leek het daar wel op.

Afgelopen transferperiode werd de buitenspeler nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer bij Feyenoord, maar op advies van de Raad van Commissarissen ketste de transfer af. Bovendien sprak de club het vertrouwen al uit in de zeventienjarige Leo Sauer. De talentvolle Slowaak maakte sinds eind augustus officieel deel uit van de selectie van de Rotterdamse club. Daarnaast versterkte Feyenoord zich eerder al met Luka Ivanusec en Ondrej Lingr, waardoor trainer Arne Slot op het oog al voldoende aanvallende impulsen tot zijn beschikking had.

Bij Basaksehir zou Idrissi zich kunnen voegen bij enkele bekende namen. De in Enschede geboren Deniz Türüc speelt al jaren voor de Turkse club, terwijl voormalig Feyenoorder Edgar Ié begin dit jaar tekende in Istanbul. AC Milan-flop Krzysztof Piatek kwam deze zomer transfervrij over van Hertha BSC, dat degradeerde uit de Duitse Bundesliga. Basaksehir hoopt zich voor vrijdag ook nog te verzekeren van de diensten van Emmanuel Dennis, die op huurbasis moet overkomen van Nottingham Forest. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano bevindt die deal zich in de afrondende fase.

Is Basaksehir een goede club voor Oussama Idrissi?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
18
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties