Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Overbodige middenvelder is vertrouwen in Ten Hag kwijt en wil weg'

Laatste update:

Nu Mainoo steeds dichter tegen het eerste elftal aanhikt en regelmatig onderdeel uitmaakt van de training van de A-selectie, wil Iqbal zijn heil elders zoeken. Bij een eventuele uitschakeling in de EFL Cup nemen de kansen op speeltijd nog meer af voor de Irakees, waardoor speelminuten in het beloftenteam als schrale troost moeten dienen. Met Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay en Fred heeft Iqbal een aantal zwaargewichten voor zich op het middenveld van United.

De technische leiding van United is voornemens om Iqbal vaker aan te laten sluiten bij de A-selectie om hem zo bij het groepsproces te betrekken. Een huurdeal in de zomer is ook al besproken, maar als het aan de middenvelder zelf ligt trekt hij de deur van Old Trafford nu dus al tijdelijk achter zich dicht. Bijkomend voordeel is wel dat United nog in vier competities actief is dit seizoen, waardoor ook voor Iqbal mogelijk nog kansen in het verschiet liggen. Dat geduld lijkt hij echter niet op te kunnen brengen.

Iqbal groeide op in Manchester als kind van een Iraakse moeder en een Pakistaanse stiefvader. In 2012 maakte hij de overstap van de jeugdopleiding van Sale United naar United, waar hij in april 2021 zijn eerste profcontract ondertekende. Sindsdien staat de teller echter op slechts één optreden. In december 2021 viel hij in de slotminuut van het Champions League-duel met Young Boys in voor Jesse Lingard. Tijdens de WK-brak afgelopen december kreeg hij wel veel speelminuten in de oefenduels met Real Betis en Cadíz.

Meer nieuws

Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
1
Man City is dankzij geweldige start van Foden op weg naar vierde titel op rij
15
Bram van Polen neemt emotioneel afscheid en wordt zelfs door uitvak toegezongen
1
Live meepraten in de Süper Lig: Galatasaray - Fenerbahçe
5
Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
13
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties